Blogger Templates

Tuesday, 20 December 2011

ta thu ape na jadi :(


Ya allh . aku sedih sgd . thn dpn ak da na exm . bf ak pom same . so  umi dye na amik fon dye .ta na bg maen tenet , maem fon , maem sume . . aku sedihh . sthun dye ta kn brhbg nan ak ., ak sdih sgd . ak sgd syng an dye . dye suh ak lupe dye . but why ?? nape msti lpe dye . dye ta na brhbg nan ak , ak ta bnth . ak ikot je . tapi nape dye ta na ak ingt dye . sdg kn kte orng oke je sblm nie . ak suh dye jnji dye akn cri ak blik lpas exm . tapi dye ta na jnji . tapi nape .? nape ta na jge perasaan org lgsng . orng xles lupe an dye . saya thu sthn kte ta bhbng and baek kte tak kapel laluh . tapi gk sy ta sey la awokk . saya still na kapel nan awk sampai ble2 . awk ckp , awk suh saya lupe awak bcoz na suh saya leh bg phtian kat pljrn . . sume tu buad saya lbh srabutt , bkn tng kn hati saya . awk thu ta !! . salah aku jgk . sbb mle2 dye bg statemnt yg dye ta kn gne fon thn dpn , ak desak2 dye suh gne jgk , smpai dye jemu nan ak . tapi ak mntak mf . ak janji akan ikt sume ckp dye , cume satu je . jgn ptskn hbngn kte sayang . saya igt lg , awk ckp kat saya ‘ I hope she n I will kapel untill we dead . saya igt lg , tapi npe ta pgn kte2 awk tu .? nape still na suh sya lpe awk . jgn pakse perasaan saya . saya ta kn lpe awk . saya syg awk sgt !! saya tak kn lpe awk . !! never let u go sayang . neverr . L

No comments:

Post a Comment